Make-IT fair

Frank Coenders en Tessa van Zadelhoff organiseerden op 22 november de derde editie van de Make-IT fair op PABO de Kempel. De dag was weer compleet volgeboekt met in de ochtend meer dan 350 leerlingen uit groep 5 t/m 8 die ontdekkend aan de slag gingen in 40 verrassende workshops en 10 masterclasses op het gebied van techniek, ict, maakonderwijs, media of talentontwikkeling. Ook tijdens deze editie was ons Kinderpersbureau aanwezig.

’s Middags was het de beurt aan leerkrachten en andere onderwijsprofessionals.  Om 14.00u werd gestart met een boeiende lezing van Eibert Draisma in de collegezaal. Na deze lezing liet het kinderpersbureau alvast een eerste montage zien van alles dat ze die ochtend gezien en beleefd hadden.  Een enorme klus in zo’n korte tijd, maar dankzij goed teamwork en een flinke dosis creativiteit ( en natuurlijk de heerlijke lunch met tomatensoep van de Kempel) lukte het de kinderpers om een hele mooie eerste versie van hun video te laten zien aan de volle collegezaal. Spannend, maar ze hadden een video om trots op te zijn. Deze werd dan ook heel enthousiast ontvangen door het publiek!

Daarna volgde de boekpresentatie van het nieuwste boek van BoekTweePuntNul: Leren met AR/VR en gingen alle bezoekers aan de slag in de vele inspirerende workshops en masterclasses.

Dank je wel Evanna, Wes, Mara, Stan en meester Erwin van BS D’n Bogerd voor jullie geweldige werk voor het kinderpersbureau tijdens deze mooie Make It day!

Videoverslag van het kinderpersbureau

Franka van Deursen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s