Laat je inspireren op de Make It dag op 20 januari in Helmond

Over een kleine twee weken is het zover. De eerste Make It dag van Hogeschool de Kempel en de Stichting PRODAS wordt op woensdag 20 januari georganiseerd op de campus van De Kempel in Helmond.

Het ochtendprogramma zit helemaal vol met 350 kinderen van diverse PRODAS locaties. Voor het middagdeel hebben zich inmiddels 160 leerkrachten ingeschreven maar daar is nog ruimte. Toegang is gratis. Je kunt ook gedurende de dag even binnenlopen. Schrijf je wel even in via www.kempel.nl/makeitfair Je kunt direct 40 concrete lesideeën verzamelen bij de workshops en presentaties. Wat kun je doen?

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met 3d printers en lasercutters, kun je het terrein van de Kempel van boven filmen met een actioncam, krijg je les van robots, kun je zelf een greenscreen video maken, kun je leren programmeren of ga je een bibberbeest maken. Maar je kunt ook schrijven met licht, een PET-raket bouwen of een spaghettibouwwerk maken. Gedurende de hele dag wordt er verslag gedaan in woord en beeld door een kinderpersbureau.

Flyer Make It dag flyer_makeit2_web2

Programma en plattegrond Programma_make-it_v3

flyer make it dag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s