Gezocht: leden voor het PRODAS Scoolscience ontwikkelteam

Vanaf februari 2014 willen we binnen de PRODAS scholen starten met een ontwikkelteam Scoolscience. In een ontwikkelteam zitten leerkrachten en  PABO-studenten die samen iets gaan ontwikkelen. Curriculumvernieuwing, professionalisering van leerkrachten en aandacht voor schoolontwikkeling staan centraal binnen het ontwikkelteam.

In een ontwikkelteam zitten 8 tot 10 (aankomende) leerkrachten. Daarnaast is er een procesbegeleider vanuit sCoolscience en een voorzitter vanuit Prodas21. Er kunnen regelmatig gasten bij het ontwikkelteam aanschuiven zoals wetenschappers, onderwijskundigen, mensen uit het bedrijfsleven of leerlingen. Daarnaast is er een onderzoeker aan het ontwikkelteam verbonden.

thCA5TU1BF

Wat wordt er ontwikkeld?

Dat kan bijvoorbeeld zijn een programma ontwikkelen rondom Wetenschap & Techniek op school, het ontwerpen van een format voor een projectweek rondom beroepen, demonstratiefilmpjes maken over hoe je als leerkracht de ontdekkende en onderzoekende houding van een leerling stimuleert.

Hoe werkt het?

Het ontwikkelteam komt zes keer bij elkaar op maandag van 16.00 tot 19.30 uur, voor eten wordt gezorgd. De data (onder voorbehoud) zijn 13-1, 24-2, 24-3, 14-4, 12-5 en 16-6 Heb je interesse om deel te nemen aan het ontwikkelteam van PRODAS en sCoolscience stuur dan even een mailtje naar Tessa. Meer informatie over sCoolscience vind je op hun website.

thCADCDLV3

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s