Een touchtafel voor het ontdeklab

Binnen Prodas21 zijn we de inrichting van een ontdeklab op een van onze scholen aan het voorbereiden. Dit ontdeklab heeft drie doelstellingen. Leerkrachten worden samen met hun groep uitgenodigd om te ervaren hoe het is om op een 21e eeuwse manier onderwijs te maken. Onze tweede doelgroep is het verzorgen van voorlichting aan ouders over onder andere media-opvoeding, ten slotte wordt het ontdeklab ingezet voor nascholingsbijeenkomsten voor leerkrachten. We hebben veel plannen maar daar zit vanzelfsprekend een prijskaartje aan. Natuurlijk zijn we op zoek gegaan naar partners die ons willen helpen om onze doelen te verwezenlijken. Heel blij zijn we dan ook met het bericht van het cooperatiefonds van de Rabobank Peelland Zuid dat zij onze touchtafel met bijbehorende software willen financieren.

Wat is een touchtafel?


 
De touchtafel in de video is van een ander type dan de tafel die wij gaan plaatsen. Op een later moment zullen we een eigen video op deze site plaatsen.

In het volgende ledenmagazine ‘Dichterbij’van de Rabobank Peelland Zuid leest u meer over de samenwerking tussen de Rabobank en PRODAS. Heel blij zijn we dan ook met het bericht dat onze touchtafel met bijbehorende software mede mogelijk wordt gemaakt via het coöperatief dividend van Rabobank Peelland Zuid.

Schermafbeelding 2013-05-21 om 09.58.45

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s